På plats vid Folk och försvars rikskonferens i Sälen

För andra året i rad är förbundsordförande Andreas Brager på plats på Folk och försvars rikskonferens i Sälen, i år tillsammans med 1:e vice förbundsordförande Anna Theodossiou och Kristdemokratiska Ungdomsförbundets (KDU) delegation i form av KDU:s förbundsordförande Sara Skyttedal och försvarspolitisk talesperson, David Bruhn. 

Rikskonferensen innebär stora möjligheter att under tre dagar lägga stor fokus på de försvars- och säkerhetspolitiska frågorna. Deltar på rikskonferensen gör inbjudna talare från riksdag och regering, hjälporganisationer, försvarsorganisationer från Sverige och internationellt – och givetvis deltar också de över 80 medlemsorganisationerna. Däribland Kristdemokratiska Studentförbundet.

Följ rikskonferensen live här: http://www.folkochforsvar.se/rikskonferensen.html

Under 2015 kommer Folk och försvar att fortsätta de utbildningssatsningar man anordnar årligen, Folk och försvars försvars- och säkerhetspolitiska akademi. 

Akademin är en unik och exklusiv utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom det försvars- och säkerhetspolitiska området och som vill lära känna det säkerhetspolitiska etablissemanget inifrån. Den erbjuder inspirerande föreläsningar, praktiska besök i vardagen och ger tid till samtal och reflektion.

Är du intresserad av att delta i den försvars- och säkerhetspolitiska akademien? Hör i så fall av dig till oss till vår mailadress [email protected] med bifogat personligt brev och CV. Senast den 25 januari. 

Med vänlig hälsning,
Andreas Brager,
Förbundsordförande Kristdemokratiska Studentförbundet.